Corona Maatregelen

Onze Coronamaatregelen

Vanaf 1 juni mag ons restaurant en terras weer open! Wij kijken er enorm naar uit om u weer te mogen ontvangen. Wij vragen jullie dit zorgvuldig door te lezen. Het beleid is zo op gesteld dat gezondheid, goede hygiëne en gastvrijheid hand in hand gaan.

Reserveren
Reserveren gaat makkelijk en snel via ons reserveerformulier. Uiteraard krijgt u vanuit ons altijd een bevestiging per e-mail binnen 3 werkdagen. Na de bevestiging is de reservering pas definitief. Telefonisch reserveren kan tussen 13:00 en 22:00 uur.

Wilt u een reservering plaatsen voor dezelfde dag? Dan adviseren wij u om even te bellen.

Houd bij uw reservering rekening met het volgende:
Maximaal 2 personen per tafel (tenzij uit 1 huishouden).
Wij werken met 2 shifts voor het diner (tot 19:30 uur of vanaf 20:00 uur).
Gezondheidsklachten? Blijf dan thuis.
Houd alstublieft zoveel mogelijk 1,5 meter afstand tot de overige gasten.

DINER VAN 16:30 – 19:30 UUR & VANAF 20:00 UUR
Reserveert u voor de eerste shift, dan kunt u tot uiterlijk 19:30 uur gebruik maken van de tafel. Dit om te voorkomen dat er teveel gasten tegelijk bij ons zijn. Vindt u dat vervelend, reserveer dan vanaf 20:00 uur een tafel.

Ons nieuwe beleid

Welkom!
Bij de ingang van Rancho Bravo wordt u ontvangen door onze host. Hij of zij zal u een toelichting geven over de looprichting in ons restaurant en na een korte verplichte gezondheidscheck bestaande uit 4 vragen een tafel toewijzen. Wij willen u wel vragen om bij binnenkomst (en na een toiletbezoek) uw handen te desinfecteren. Om het verspreidingsrisico te minimaliseren zullen wij geen menukaarten meer uitdelen. Wij vragen u om online onze menukaart te bekijken. Heeft u geen internet op uw smartphone? Geen probleem, ons restaurant beschikt over Free WiFi.

1,5 meter tussen tafels U kunt voor maximaal 2 personen per tafel reserveren, tenzij alle personen tot één huishouden behoren. Hoewel er 1,5 meter ruimte tussen de tafels zit, is dat niet het geval met de stoelen aan dezelfde tafel. U kunt wel, op basis van beschikbaarheid, meerdere tafels naast elkaar reserveren.

Maximaal aantal personen.
Wij mogen maximaal 30 gasten tegelijkertijd binnen in ons restaurant ontvangen. Reserveer vooraf een tafel zodat wij kunnen toezien op het aantal gasten dat bij ons binnen is. Om dezelfde reden hebben wij het diner gesplitst in een vroege shift (tot 19:30 uur) en een late shift (vanaf 20:00 uur). Houd hier alstublieft rekening mee.

Aantal personen
Er mogen 2 personen binnen 1,5 meter afstand van elkaar zitten, of meer dan 2 wanneer er sprake is van een gezamenlijk huishouden. Wij vertrouwen erop dat u hier eerlijk over bent.

Ziekte- of verkoudheidsverschijnselen?
Het kan natuurlijk gebeuren dat u of een van uw tafelgenoten in de dagen voor de reservering ziekte- of verkoudheidsverschijnselen krijgt. In dit geval blijft u uiteraard thuis.
Wij vragen u wel om tijdig uw tafel te annuleren! Geef het ook aan ons door wanneer het aantal personen wijzigt. Zo kunnen wij de tafel of beschikbare stoel(en) alsnog gebruiken. Annuleren of wijzigen kan telefonisch via